top of page

Acerca de

DSC_0770_B_edited_edited.jpg

over mij

Hallo, ik ben Eline.  

 

In mijn dagelijks leven ben ik studente geneeskunde aan de KU Leuven. Ik doe niets liever dan mensen helpen, zodat ze zich goed kunnen voelen in hun lichaam - en hun schoenen.

In een voorgaande opleiding schoonheidsverzorging heb ik hierin al vroeg mijn eerste stappen genomen. Familie, vrienden … Iedereen is altijd welkom voor voetkwaaltjes groot en klein! Ik verhelp al vele jaren pijnlijke voetjes met ingegroeide nagels, eeltpitjes, schimmelnagels … Een beetje zorg maakt een groot verschil! Vandaar mijn keuze om als gespecialiseerd voetverzorgster aan de slag te gaan in bijberoep: om deze pedicures aan te bieden voor iedereen die er nood aan heeft.

 

Onze voeten brengen ons elke dag overal naartoe. Ze verdienen dan ook liefde en aandacht. Het belangrijkste doel van mijn pedicures is dat jouw voeten pijnvrij zijn en blijven. Dit zowel acuut bij klachten als preventief. Naast de pedicure zelf, help ik graag met advies hoe zelf je voeten te verzorgen.

Een pedicure is natuurlijk meer dan gewoon een voetverzorging. Het is een moment voor jezelf, om even te ontspannen. En na de behandeling houd je er mooie en verzorgde voetjes aan over, eventueel met leuk lakje.

 

Naast gezondheid heb ik een hart voor onze planeet,

en hecht veel belang aan duurzaamheid.

Dit trek ik dan ook graag door in mijn behandelingen.

Zo gebruik ik voornamelijk professionele bio-producten

met natuurlijke ingrediënten, liefst van Belgische oorsprong.

Je moet ook niet in de auto springen.

Al fietsend breng ik deze pedicures tot bij jou.

Gemakkelijk, toch?

 

 

Zo! Kort samengevat: pijnlijke voeten,

of gewoon eens nood aan een verwenmomentje?

Voetverzorging Eline is er voor jou!

Hopelijk tot snel!

k.jpg
bottom of page